Mandag den 5. August 1940

Far og jeg er paa jagt efter et par katteunger. Jeg er paa raadhuset for far. Ællingerne er jordens sødeste dyr, de gaar efter mig helt ind i køkkenet for at faa mad. Jeg køber [kg klid] 9 ører, det er en dyr mundfuld. Der er brev fra ⊥ det har ladet vente paa sig. Jeg bager en sandkage til i aften. Tager ud hos I, der er jeg omtrent daglig. Vi spiser miabeller og jeg tikker en posefuld til i aften.

Jeg smider Helges cykle i de tyske ledninger, og tror det ikke godt, førind jeg faar konstateret, at de ikke er knækkede. Inger blev faster til en lille pige i gaar.

Niels Oluf og starke kommer kl. 7, vi er i anlæget og kirketaarnet, mor er med, og hun kan hvist godt lide dem. Bagefter gaar vi en tur i den gamle by, og saa fodrer vi ællingerne. Vi drikker kaffe paa verandaen, og saa er de oppe at se mit værelse. NO. siger at den mand , der faar mig, maa blive meget lykkelig. Vi har det hyggeligt her oppe og de kan lide det. De gaar kl. 12. Tyskerne har holdt øvelser hele dagen, og føllene har meget travet. Nu vilde jeg gerne snart z [?]

Leave a Reply