Mandag den 3. Juli 1939

Det regner lidt til morgen, men vejret til de gamles skovtur bliver dog glimrende. Kjellund og Rasmussen kører for 2 af vognene, Vi er 110 i 4 vogne. Kjellund har faaet en 3 personeres vogn der er saa pragtfuld at det er ubeskriveligt, noget af taget er af glas. Jeg bliver anbragt mellem hr. og fru. Grot en meget vellygget plads da de er forfærteligt søde. Vi drikker eftermiddagskaffe ved Dejligheden, jeg skærer brødet og skænker kaffe, bagefter ligger vi ved vandet hvor fru Jernhoff laver sjov med en læbestift. Vi møder Jalte Skovgaard, [Hjalte Skovgaard, kunstner] jeg opdager et menneske der er ualmindeligt usoringeret og spørger om det er ham, det er det, han er gift og indviterer os paa besøg hos sig. Turen har været ualmindelig vellygget, jeg har administreret slikket, og alt det tiloversblevne faar jeg.

Leave a Reply