Tirsdag den 4. Juli 1939

Mor faar huen fra Ruldi, den er yndig. De ringer fra Tystrup at Henny og Eva kommer i dag efter aftalen. Jeg læser historie i haven meget af eftermiddagen, Inger Bacher er her at lave kontorarbejde. Jeg skærer rabarberne i fine skiver til marmelade som jeg skal koge. Fru Jensen hjelper os for 2. gang efter at Ellet løb.

Jeg laaner ” Ved Nytaarstid i Nøddebo Præstegaard” fra Christensen og læser ca 200 sider i den. Henny og Eva vedbliver at trække tiden ud, tilsidst ringer de og sender suspeknsivt afbud. Malerne arbejder paa mit værelse hele dagen, saa her ser farligt ud. Jeg ortner nogle skuffer og har egentlig ikke noget at lave, da jeg ikke kan gøre mit værelse i stand og jag har resirveret den tid til kusinerne. Paa sengen læser jeg mig i julestemning, navnlig da jeg spiser en masse af det slik fra i gaar til. Ortner haar med held.

Leave a Reply