Mandag den 17. Juni 1940

Frankrig kapitulerer

⊥ og jeg maler to hvide haveborde grønne, men mor kan ikke lide farven, saa skal det hele laves om, ogsaa de rigtige møbler men maleren skal blande farverne saa da jeg har faaet klædt om i chorts skal vi vente flere dage. ⊥ og jeg er oppe at bestille fru Petersen Hansen til at gøre hovedrengøring i konfirmandstuen, der er jo ferie. ⊥ opdager at jeg er brun paa nakken. Far render splider nøgen rundt i haven og viser ⊥ sine ar, han fremhæver meget, at tuberkulose ikke ligger til familien, ⊥ og jeg gaar temmelig aabent tilværks, vi cykler sammen ind til grandteateret, hvor vi ser ”eine kleine nachtmucik, ” [Mozan? menes nok: Mozart] er dejlig, det er en stanggod film, ⊥ og jeg sidder sammen, men far er saa ubetænksom at sætte sig paa den anden side af mig, bagefter er vi oppe hos tvebakkerne at drikke kaffe, Lunn er ogsaa paa det rene med at det er ⊥ og mig, han ser, at vi kører med hinanden i haanden. Vi kommer hjem til londonpressen kl. 1, men bagefter gaar vi tur i anlæget saa klokken er 2 inden jeg er i seng

Leave a Reply