Tirsdag den 18. juni

⊥ og jeg er i anlæget ”at tegne kirken,” men det bliver vi hurtigt ked af, saa lægger vi os til at tage solbad, vi vilde helst gører det i anlæget, men det tør jeg ikke, mor kunde blive forarget, det har hun saa let ved, naar det er ⊥ og mig eller hun er maaske misundelig – sikkert. Kunstmaleren er her med en palet til mig, har har skrevet: ”gid denne maa blive Dem til gavn og glæde” paa den, det er forfærtelig søt aaf ham, han ser mine 2 billeder og siger at jeg har en god farvesans, billedet af kirken, som jeg kun har ødelagt paa i et øjeblik kan han godt lide, det glæder mig. Scheaffer er her, han kan ikke lide hans billeder, han vilde ikke have dem paa sit lokum.

Far har højst 10 ællinger og en and, 8 høns og en hane, saa nu har vi dyr paa bedriften igen. ⊥ og jeg er tilbage hos sælgeren med anden, den vil ikke kendes ved ællingerne, samtidig ser vi hans menageri og har hyggetur hjem. Inger B. er her, hun gidder ikke vente paa Lunn der skal følge hende hjem, det skulde lige være mig og ⊥

⊥ og jeg tager koldt styrtebad.

Leave a Reply