Lørdag den 25. Februar 1939

Dorte er rask igen. A klassen er inde hos os, jeg bliver hørt i engelsk og kan ikke et hak, bagefter faar vi historie. Får [bolle-å] fri fra 1/4 geometritime og haandgerningstimen. Eri giver mig navnene paa nogle Jasssangere. Jeg klæder mig om og hjælper far at pakke kufferten. Bliver fotograferet. Redaktøren henter os, vi faar mor og fru Håstrup Vig paa i Sundby. Batory [Skib fra Gdynia-Amerikalinjen] er vældigt, vi er ombord, der er pragtfuldt. Vi maa gaa fra borde 20 min før den sejler og saar [staar] i den tid og fryser. Familien Schæfer ÷ fruen der er blevet lagt paa hospitalet er der. Håstrup Vigs og mor og jeg er bagefter paa Langeliniepaviliongen. Han køre os til Karin, hun har influensa og har ligget, vi har vin med og faar vermut og schokolade. Vi gør indkøb, spiser middag i spisekammeret, jeg tegner, pynter gamle hatte med blomster, friserer Fie og mig selv med kunstfærdige frisyrer, drikker te med orangemarmelade.

Leave a Reply