Søndag den 26. Februar 1939

sovet til ved 11 tiden. Til middag er mor og jeg solo. Vi faar fru Lindbo Larsens annanas. Vi gaar en dejlig tur og ser 2 ryttere. Jeg sortner værelse og skriver dagbog for 25. og 26. Pastor Lunn kommer og taler i kirken, er der ovre, han, Kurt Rydolf Petersen og Fie mor og jeg drikker eftermiddagskaffe i kontoret, vi taler om spasereture, jeg spiser mange madaljer og kokusmakroner. Knuser den chokolade jeg fik af far ved juletid. Brodere paa puden, mor sever til middag. Cristensen kommer hjem fra lejeren og Gunnar ringer, Jeg formaar ham til at komme til aften, bagefter taler vi om heste og grise, vi læser lidt tysk han er flink. Dansk Samling diskuteres, lejren har haft et foredrag derom og har i det hele taget været vællykket. Mor skriver til Tage. Det er koldt. Ser over paa leksien til terminen i morgen. Gaar i seng ved over 11 tiden og tegner og gør gymnastik, er skrækkelig stiv, forspist og fed, har ikke tabt i sidste uge saa den maa gøres om.

Leave a Reply