Lørdag den 18. Februar 1939

Mor kan ikke tage paa klinikken, det er hun meget ked af men hun maa ligge i sengen. Jeg læser aviserne, ortner mit værelse, skriver dagbog for Fredag og Lørdag og vander blomster saa jeg har det meget bedre i dag end jeg havde det i gaar. Inger Marie holder fødselsdag i dag. Cristensen har fri. I denne uge overholder jeg de fem pund som jeg skal tabe fuldstendig og gør ogsaa bod paa nogen af de pund som jeg ikke tabte sidste uge, saa nu er jeg snart færdig. Fie bager fastelavn boller med og uden crem. Jeg bliver omtrent færdig med ”Landmandsliv,” begynder paa 2. del. Cristensen er inde at se til mig. Fie er utaalelig med sit mad. Jeg er i bad og mit haar skal ogsaa snart vaskes, det er meget snavset. Far faar bøger fra bogbinderen, de er ikke nær saa pæne som de mor jeg jeg fik til jul. Vi lægger os til at sove ved 11 tiden. Far er til barnedaab paa Taarnbygaard.

Leave a Reply