Fredag den 17. Februar 1939

Mor har sagt at jeg ikke maa gaa i skole i dag hvis jeg er daarlig tilpads. det er jeg saa jeg bliver i sengen men det maa mor ogsaa gøre hun har ondt i maven og kaster op, jeg i halsen og er hæs. Jeg har ingen appitit og det har mor hellerikke. Vi læser aviserne, men tør ikke ligge sammen. Far er sammen med grosser Schäffer inde at hente sin fribilet og købe bilet og 1000 [Saldi], de er paa resturation baade før og efter. Cristensen ser ind til mig. Gunnar ringer og Fie er her flere gange med frugt. Jeg er oppe at ortne værelse og blive vasket og gøre indhug i spisekammeret. Jeg læser over 200 sider i ”Landmansliv,” den er meget tung men ganske god sover og sover i en uendelighed. Fie gør rent paa mit værelse. Sover ved 11 tiden. Kan ikke læse leksie paa grund af hovedpine.

Leave a Reply