Søndag den 19. Februar 1939

Ortner værelset og mig selv saa at jeg kan modtage gæster. Fru Cris besøger os, hun har blomster med til mor. Misionær Bjærgaar [vistnok: Jens P. Bjerregaard, tidligere missionær i Manchuriet] taler i kirken og er inde til middag bagefter, han er meget sympatisk, jeg hilser desverre ikke på ham. Gunnar er ogsaa på visit heroppe. Jeg læser en lille smule og sover meget. Aviserne faar en omgang. Staar op ved 3 tiden, men har det ikke særlig godt. Fru Cristensen kommer og besøger os, hun har franske manler med til mig. Spiser meget. Det er et dejligt vejr men det bliver taaget henad aften. Vi svømmer i brochyre. Mor skriver brev til Tage. Min hovedpine forsvinder saa at jeg har det meget godt. Fie har fri.

Allerede i dag er der mange der er ude at rasle. Far har faaet nogle kinesiske skrifttegn af Misionæren, de er meget morsomme. Fru Cris tager afsted inden middag. Jeg gaar i seng ved 11 tiden, forspist og ærgelig derover. Gunnar tager senere afsted.

Leave a Reply