Mandag den 20. Februar 1939

større familiecene, mor siger at jeg ikke vil spise noget saa jeg bliver ordenlig fordret af. Far faar brev fra Vaarsaae, de vil have at far skal døbe deres barn naar han kommer til Polen. skriver dagbog for 19. og 20. Der er mange der rasler. Mor gaar til skomageren for mig, Jeg staar op kl. 2, er gal og tuder. Tage Hansens Søn er her med en vældig buket tulipaner og paaske + pinselilier, jeg sætter dem i vand, de er praftfulde. Dr. Ellehauge ringer at mor skal have fjernet stingene fra hovedbunden. Jeg begynder at brodere min pude og opdager at den i grunden ikke er saa sen [ren?]. Sover til middag. Læser leksier til i morgen og repetere romerriget. Schäffer skal sikkert ikke fortsætte sit studium forretningen gaar ikke godt under hans broder, derfor skal han overtage den og giftes om en maaned, han er glad. Far er ikke hjemme. Gaar i seng ved 11 tiden og har det godt. spiser meget i dag.

Leave a Reply