Lørdag den 11. Marts

Følges med Inger til skole. Er oppe i geografi og faar ug. Vi læser en af Evas filmsromaner i skrivetimen. Masser af stile i engelsk. Jeg bliver ”kidnappet” og bundet til en stol i haandgerning, jeg driver hele timen og laver ikke et hak. Følges med Inger hjem, vi tager ud til hende da det er et pragtfuldt vejr, hun er med hjemme at høre om Polen, far gir mig tænstikker, kort, vintergækker, flaske, citroner o.s.v. fra turen. Vi drikker kaffe, danser og jeg syr, vi ortner mit værelse og hun faar en stor buket vintergækker med hjem. Passer far og syr, bliver helt færdig med puden og syr navn i, begynder paa den lille dug. Håstrup Vig er her at tale Rotary, han har faaet en byld fjernet og har plaster. Skriver dagbog og sidder hos far i et par timer, han har lovet mor og mig en tur saa vi taler meget om hvor og vornaar det vil ske.

Leave a Reply