Fredag den 10. Marts

Vi har langbold i gymnastiktimen, overlæren er til realeksamen saa vi faar Bam-Bulla, hun fortæller og er vanvittig dygtig. I de 2 tysktimer har vi krig med papir, jeg kan ikke skyde ret godt men bliver ramt meget. Jeg faar lov til at gaa tidligt i historietimen, far ligger i sengen, har feber og er temmelig syg saa mor maa tage alene til Shäffers bryllup. Far gir mig 2 dukker, 1 Nivea og 2 ruller cerpentinere, der er kort fra ham. Det er et dejligt vejr. Ortner værelse og skriver dagbog for 9. og 10.

Syr og syr saa jeg kun skal sy et lille stykke af puden for at være færdig i morgen. Tage kommer herud, far laver allerede kontorarbejde og fortæller om turen saa at jeg allerede kan meget paa fingrene. Han har faaet nye franske vicitkort med alle titler o.s.v. Læser en smule lektier. Shäffer og Angnete har faaet styrtende med gaver,  de tager paa bryllupsrejse i Tyskland. Passer far og læser David Cobberfield. Mor er gal over at jeg gaar forsent i seng.

Leave a Reply