Søndag den 12. Marts

Far har feber, jeg er i bad, ortner værelse, grosser Shäffer kommer og besøger os i 2 timer, efter gudstjenesten er der mange inde at besøge far. Gunnar kommer fra Stokholm, han har haft en pragtfuld tur men nu er han træt. Tage er her ogsaa til middag men han tager hurtigt afsted igen.

Vi gaar en dejlig tur. Jeg sømmer en lille dug.

Jeg passer far og syr en bakkeserviet hos ham, han læser aviser, for de sidste 14 dage og fortæller om alle de rejser vi kunde komme paa. Missen er inde, den ligger hos far. Jeg gør rent på mit værelse, tegner nogle polske reklamer af og vil læse lektier, men det bliver ved den gode vilje. Er glad, synger og fløjter og forsøger at danse.  Hjælper mor med at lime hendes tasker der er gaaet op i sømmene. Læser aviser. Gunnar tager afsted ved 10 tiden, læser i David Cobberfield. Far laaner min ene lænestol. Der siges at Tage og Edel M[?]nussen [Magnussen?] er ved at forlove sig.

Leave a Reply