Lørdag d. 3. September

Bliver hørt i geografi og faar ug-. I geografi faar jeg ros og ug- [måske: geometri og geografi, som tidligere]. Vi har en fremmet, enfoldig bondepige i sang, skæg i skrivning. Herhjemme spiser jeg en masse kage, vi har nemlig bagt en herlig kringle. Jeg ortner mit værelse og plukker blomster til høstfesten i morgen. jeg plukker ogsaa en buket roser til mig selv. Efter middag læser jeg geografi. Adjunkt Mollerup med frue er her paa smutbesøg, de har et album med med billeder af deres lille pige Birthe Margrete. Efter det er jeg ovre i vaskehuset at hjælpe med at binde buketter, der er saa mange at vi ikke hved hvad vi skal gøre med dem, derfor binder jeg en stor smuk krans til døbefonden, bagefter skal den paa Ejas [?] grav. Fru Bris og Karen er paa besøg for at hjælpe os, de faar hver en masse blomster og det gør jeg ogsaa. De ser min konfirmationskjole. Jeg faar den brune dragt a’ mor. Vi har faaet gasbord og aperetor i da’.

Leave a Reply