Fredag d. 2. September

Jeg er for forkølet til at gaa i vandet, derfor bliver jeg hjemme i skolegaarden, Miriam har ogsaa fritime saa vi sidder og taler sammen i hele timen, hun skal være artist og viser os en masse flotte ting som hun kan gøre. Jeg bliver hørt i naturhistorie. I Historie gir Møller mig et kort til Idrætsparken, jeg siger at jeg skal ha’ ”en” med og faar saa et adgangskort til en voksen. Far siger da jeg viser ham dem, at han muligvis gerne vil med. Mor syr paa maskine. Jeg spiser en enkelt blomme fra det nye træ. Jeg læser leksier og spiser en del dejlig kage som Fie lige har bakt. Om aftenen er Karen, Karin og Inger her at skrive bazartakkekort Karen har blommer med, hun fortæller at Fischer har været sammen med prins Knud pa Dragør strandhotel, han skal besøge Fischers’ på Mandag. Misser kommer ind gennem hullet i vinduet i studereværelset. Nibur er her at melde sig paa til skovturen paa Mandag.

Leave a Reply