Søndag d. 4. September

Karen vækker os og vi er oppe i haven at drikke morgenkaffe. Drengene kommer. Der er høstgudstjeneste, Clas, Inge, Birgit Bach og Gerda Fischer er bl.a. i kirke. Fru Bris og Karen Hansen er ogsaa i kirke og de er med inde et øjeblik bagefter. Gerda har faaet et kuglerundt ur af Wilz i afskedsgave. Iaften skal vi paa Helgeshøj. Vi faar dejlig flæskesteg og æblekage til middag. Der er nogle svenskere her som far holder foredrag for. Jeg ortner mit klædeskab fulstændig, og laver naftalinposer. Jeg læser ogsaa leksier. Eftermiddagskaffe i havestuen. far og mor har været til 40 aars fødselsdag hos fru pastor Todberg. Jeg binder 2 efteraarsbuketter til drengene og en buket roser til Tage. Kransen jeg bandt i aftes har hængt over prækestolen, jeg lægger den på Ejas [?] grav. far foto. Vi er i haven inden middag. jeg skriver dagbog for Lørdag og Søndag. Vi cykler til Helgeshøj, vi spiser blommer. Knud har jo været på Dragør Strandhotel den dag Fischer var der sidst, vi faar det hele fortalt, Fischer brænder hul paa en dug Karen har broderet, hun græder. Vi læser modeblade fra Paris, tager hjem ved 11 tiden det var sjovt [onkn? kom-]

Leave a Reply