Lørdag d. 22. Oktober (Efteraarsferie)

Jeg staar op til frokost, derefter ortner jeg mit værelse godt, for nu er efteraarsferien jo forbi, men det skal bliver meget rart at komme i skole igen. Jeg bliver skældt ud af far fordi jeg sidder paa et koldt værelse, vi skal fyre, mor prøver og maser hele dagen, men det er ikke godt. Jeg gaar en tur, er nede at bestille Elimar, derefter ude hos Inger, men hun har ikke tid til at gaa med, saa gaar jeg selv og ender hos Jernkoff, “skat” er blevet døv, men saa faar jeg mig en snak med “mor”, Bjørn har haft ernæringsknupper, jeg slutter turen med at samle kvæder op, de er snart sødne [rådne?], saa det er paa høje tid.

Efter middag er far til menighedsraadsmøde, saa mor og jeg er alene hjemme. Jeg faar varmt bad, det er rart at blive “ren”, min bluse inde fra Magaseng kommer, jeg har den paa resten af dagen. Jeg drikker kaffe sammen med mor og Fie. Jeg er nede at læse pogrammet for “Livet paa Hegnsgaarden”, den skal jeg se, gaar i seng kl. 10

Leave a Reply