Søndag d. 23. Oktober (Efteraarsferie)

Der er 2 tjeneste, jeg er derovre, der er usædvanlig mange mennesker i kirke, der er 6 daab, Tage og Gunnar kommer til middag, der er vældig søde, nu skal jeg snart ha’ min karakterbog underskrevet, det er højeste tid i morgen. Centralen vil ikke varme i dag, saa vi har fyret i kakkelovnene. Jeg læser aviser, det er længe siden at missen har været hjemme sidst, den bor efterhaanden ovre hos Gartnerens. Jeg læser leksier til i morgen, men det tager kun 5 minutter. I aften skal vi ind at se “Han sidder ved Smeltediglen” kaj Munk, Folketeatret], det skal være vældig godt, Gunnar skal med, men det skal Tage ikke. 

Vi har ikke gæster til eftermiddagskaffen, Fie har bagt i dag, nu er det snart vinter. Jeg klæder mig om inden middag, jeg har simpson paa. Hele dagen har jeg haft den nye, grønne viellabluse paa. Vi tager med 7 1/2 bussen ind, vi køber schokolade i Alice. Der er mange jøder til forestillingen, den er god, vi sidder til 3,75, efter forestilingen er vi med Gunnar paa Regensen, men kun i 5 minutter, ved 12 tiden er vi hjemme, jeg ordner værelse.

Leave a Reply