Mandag d. 24. Oktober

(Efteraarsferien slut)

Er i skole for første gang efter ferien, det er ganske rart, i gymnastik har jeg glemt dragten, saa skal vi trækkes 2/3 ned, derfor lader jeg som jeg ikke skal gøre gymnastik, jeg bliver skrevet op, hvordan skal jeg klare den, for nu faar jeg det snart. I religionstimen læser Rosenholm op for os af en meget morsom bog. I tegning faar jeg mine ”værker” fra sidste aar, vi faar alt hvaad de andre har lavet gennemgaaet. han er ganske flink. Herhjemme læser jeg leksier, mor ligger i sengen og er forkølet, vi har ikke fyret. Jeg læser i Kabinettet.

Jeg er hos købmanden for Fie, vi har det sjovt. Jeg snakker meget med Fie, hun gir` mig et stykke dejligt schokolade. Pastor Jessen taler i kirken, der er 160 mennesker at hører ham. Fie er med mig oppe paa mit værelse at se mine konfirmationsgaver, vi ser alt hvad der er at se i ” The worlds greatest painthings”, jeg giver hende et lille rhinstenskors. Jeg underholder præsten. I seng 11. Karakterbog 6,[?]

Leave a Reply