Tirsdag d. 25. Oktober

I dansk faar vi vore stile, jeg har faaet ug ÷ i mine 3. Jeg bliver hørt og kan det til ug, men saa gir han ingen karakter. Vi har nogle meget morsomme forsøg i kemi. vi faar vore regnebøger, jeg har faaet ug-mg. I tysk laver vi sjov som sædvanelig. I dag ligger mor ogsaa i sengen, hun har en lille smule feber. Jeg har har [sic] meget sprog til i morgen, og mor er meget gruntig,det er iraterende. Mor skriver en seddel og beder mig fri for badning for hele vinteren. Jeg er oppe i ÷haandgerningsværelset med min hjemmesmuglede bakkeserviet. Det er koldt og blæser, vi har ikke fyret endnu. Tage Lund taler i kirken i aften, der er 125 mennesker, saa det er da meget godt. Jeg tegner kjolemodeller meget af aftenen, det er morsomt naar man først er inde i det. Fru Cristensen, Fløjtrup, Hjeds´, Nibur, Lund og Gertjensen er med inde til kaffe bagefter. Der er fortiden en soldat der har rettet paa sin vielsesatest for at faa længere orlov, kaptajnen skriver til far.

Leave a Reply