Lørdag d. 20. August 1938

Snakker med Else paa skolen, vi klipper mønster til natkolen i haandarbejde, vi har faaet frk. Borch. Det regner, jeg hjælper mor at tage tøj ind fra haven, jeg spiser 2 æbler og lidt slik ellers inted. Gætter kryds og tværsopgave, ortner værelse, binder danskbogen ind, skriver dagbog, jeg har ikke skrevet siden Tirsdag.

Der er en temmelig kendt hollandsk dame og hendes veninde at snakke med far. Jeg sætter 2 buketter blomster ind, en i kontoret og en på mit værelse. Er nede til eftermiddagskaffe i havestuen, det [der] er 2 læreinder, men de er meget søde, de laaner nogle billeder af far og ser alle seværdighederne. Jeg løber nogle gange rundt om græsplænen. Jeg læser leksier, er nede til kaffe. Albers siger flere sjove ting. Inger er rejst til Hareskov, hun siger ikke farvel, saa vi ved ikke om hun kommer foreløbig. Fie siger at hun har taget sit tøj med sig. Tage er her til middag og aftenkaffe. Jeg plukker pære i anlæget og er med far omme at se spejdernes hus og nogle kaniner, der er der omme.

Leave a Reply