Fredag d. 19. August 1938

Vi har Aritmetik for første gang, det er let synes jeg, derefter har vi haandbold, ogsaa for første gang, det er morsomt, herhjemme spiser jeg et stykke mad og læser saa leksier, vi har meget for i Geografi. Afrika om til Atlasbjergene. Jeg læser engelsk med mor, men den sidste time forsømte jeg jo fra da jeg var til præst. Tage er her til middag. Inger Madsen og jeg gaar en tur, da vi kommer ud forbi Olsens gaar vi ind og spørger om Inger vil med, det vil hun, og jeg tikker en masse æbler, som vi gaar og spiser, da vi har fulgt Inger O hjem, gaar Inger M og jeg en anden tur, vi gaar b.l. hen til skolen, derhenne ser vi grønlændere og en kamerat, de er meget fulde, det har regnet meget i dag. Da vi kommer hjem læser mor og jeg lidt geometri, saa faar vi kaffe og snitter. Mor har papir med fra København, saa jeg binder bøger ind til ved 10 tiden, saa snakker jeg længe nede

Leave a Reply