Søndag d. 21. august 1938

Er i kirke, vi sidder ned langs stolegavlene, der er 3 amerikanske piger i kirke, far og Albers snakker med dem bagefter. Jeg laver sjov med Albers, danser lammet walk [The Lambeth Walk] og viser ham Wuptigin, Cristensen ser til. Tage er her til middag, efter middag sidder vi for en gangs skyld på verandaen, vi spiser de pære som jeg plukkede i gaar. Vi er omme at se spejdernes hus og kaninerne. Der er børnehjelpsdag, vi er ude ved optoget af blomster.

Efter aftenkaf vi drikker stille eftermiddags kaffe, jeg løber, middagen er ogsaa stille, efter middag følger vi Tage paa vej til København og gaar til børnehjelpsdag, der er kedeligt, jeg nakker [?] 3 gange, men vinder ikke noget. Far og mor vinder, jeg faar en is. Vi er henne at se fiskene, de har faaet mere farve. Himlen har en underlig farve. Efter min hjemkomst fra skolen læser jeg leksier, drikker aftenkaffe og gaar i seng.

Leave a Reply