Fredag den 12. April

Jeg melder mig fra fransk, matematik og samfundslærer og beder overlærer om en anbefaling. Da jeg kommer hjem, slaas jeg med Dorff og Chr, vi skrammer det ny fernicerede gulv, mor gir mig en paa kassen og sætter mig til at vaske op, saa mørkelægger jeg først Chrs værelse og sætter en skaal vand over hver dør i forbindelse med haandtaget. Inger er her. Inge Jensen har fødselsdag hun kan ikke lide at dele ud, saa gør jeg det, jeg anbefaler Gibber en med vin i, skræk og rædsel, han tar den og der er pebermynte i den. Jeg ringer til karen Louise, hun er i Ekstrabladet og skal i Tidens kvinder, hun skal nemlig have debut på det kgl. vi skal møde hinanden på rådhuspladsen kl 12 Mandag. Far giver mig 3 smukke, røde roser fordi Otto har været med i slag. Mor har tøj med hjem til 3 kjoler til mig. Jeg tager et bad og vaske haar. Vi hører svensk radioavis. Jeg læser en kreminalroman paa engelsk og forsøger med tysk, men er desværre træt. Jeg tror ikke, at jeg gidder gaa i skole i morgen, der er kun 1 time, fra 8-9 det er en ukristelig tid for en god muhamedaner – jrg pjækker.

Leave a Reply