Lørdag den 13. April

Staar først op 111/2. Rektor ringer, at jeg skal værer der Mandag kl. 2, med baade tysk og engelsk – uha, saa maa jeg ringe afbud til Karen Louise, det bliver først paa Onsdag saa. Jeg sidder hele den udslagne dag midt i spisestuemøblementet og prøver paa at læse grammatik, men jeg kan ikke, saa jeg er nede at lave sjov mrd drengene. Gid jeg skulde paa kostskole. Lige pludselig er jeg aaleslank, men det fortager sig i dagens løb. Jeg skulde have været i byen i da, men det bliver der ikke noget af, men læsningen bliver det heller ikke til noget – jeg er og bliver doven – uheldbredelig. Jeg læser “Eriks” brev op for Karen, vi er ved at dø af grin non signe causa. Mit værelse er blevet saa hyggeligt i den sidste tid, rigtigt et dovne værelse, men med uden smag, tror lidt for en hver smag – undtagen den gode. Dorff har en engelsk læsebog, som jeg skal bruge i 1 og som jeg vil købe af ham. I den sidste tid, har jeg faaet knopper igen, vi spiser fedt.

v. 1 coctail

Leave a Reply