Torsdag den 5. September

Jeg møder en masse tyskere. Jørgensen synes, at molekylerne sidder lidt løst i hovedet paa mig, jeg har nemlig snue. Bai har en historiebog, hvor der er sat St. P [Storm P.] billeder ind, nedenunder staar der stadigvæk berømte navne, bogen er pragtfuld. Fru Steen er syg, saa har vi Winsted [?], jeg laver kemiraport, jeg havde ellers pjækket for at lave den til i dag. Jeg har ikke læst saa meget paa engelsk til i dag. Jeg har sten med til Fie, hun er sød, der er 2 Kandidater, den ene skyder til mig. ⊥ henter mig, der er en gammel mand, der laver sjov med os.

Vi har ikke drukket kaffe i haven i umindelige tider, i dag gør vi det, jeg hamstre frugt. Har hovedpine og haab om F. Gidder ikke læse. Karin lader som om hin er frue – paa en god maade. W’s forældre ringer, hun har ikke fortalt dem noget, de vil, at hun skal komme tilbage til dem. Jeg finder de 65 kr. kongemærker, vi trode hun havde taget, de er gemt er bufeen. ⊥ er ikke hjemme, jeg opdager det først, da jeg skal i seng. Jeg er træt og gidder ikke tæle længere med Isse.

Jeg forbedrer mig mørkelægning paa mit værelse. Sætter 7 buketter ind paa mit værelse. Tager paradistræet op fra haven. Jeg haaber paa F.

Leave a Reply