Fredag den 6. September 1940

Jeg er saa træt, at jeg næsten ikke kan cykle ind til skolen, jeg bliver svimmel, sveder og er lige ved at komme forsent. Jeg er lige ved at vende om, men da jeg er derinde, har jeg ikke kræfter nok til at tage hjem. Kan historien. Kamma Vestergaard har fødselsdag. Jeg læser fransk i gymnastiktimen. Der bliver uddelt skolecenebruchyrer, saa det meste af fransktimen gaar med det, saa er der prøvealarm, der varer den 2. halvtime. Jeg bliver hørt i matemetik og faar at vide, at jeg ikke har begreb om det, er dum og doven osv. Det er strengt at køre hjem. Jeg køber Kunst und geschicte og møder fru Thomsen.

Jeg er hos Felfors og faar en henvisning til Raadhuset, hvor jeg hæver 100 kr. Den første skolehjelp jeg faar. Da jeg kommer hjem, begynder jeg at tude, mor ligger i sengen og det gør jeg ogsaa snart. Skovgaard har indviteret de andre ud at se en ny altertavle.

ꓕ er heroppe 2 gange, han er vældig sød og er med Kr. i studenterforeningen i aften. Jeg sover det meste af eftermiddagen. Det forlyder, at Aalborg lufthavn skal flyttes herover, det er altsaa derfor jeg møder saa mange tyskere…

…ben har 75 aars fødselsdag, far er derhende. Karin er sød til at passe mig, hun har slik med hjem. Isse kommer sent hjem, hun har været paa sjov.

Leave a Reply