Onsdag den 4. September

Isse staar op 7 ½ og skal være derinde kl. 8, hun tænker ikke paa, at hun skal gaa ind fordi føllene tog hendes cykle i aftes.

Hun er let snavset. Jørgensen er sjov i fysik. Rektor spørger: ”Hvor ca [?] kommer De fra? – Taarnby, – Jeg mener hvilken klasse – Jeg – Fysikklassen, jeg mener, hvilken klasse gaar De i – 1g A.

Vürtz spørger os, om vi kan lide den melodi, han spiller, da vi ser, at den er efter hans eget hefte siger vi nej. Jeg blamerer mig skrækkeligt i mat. Gymnastik er dejligt. ⊥ henter mig og vi er oppe hos Kr ½ time. Den gamle mand der gaar her synes, at det er sjovt jeg gaar i skole paa Nørrebro – han har nemlig boet paa Østerbro.

Mor ligger i sengen. Fru Kr. er her – jeg lægger bind om mine bøger og gør ikke meget ved lektierne. Inger er her, hun er den pige, jeg bedst kan lide.

Vi er paa ⊥ værelse, [er i?] mørket og slukker lyset, saa triller vi rundt paa fifaen og kysser hinanden. Han følger hende hjem og er temmelig optaget, siger, at hun er den pige, han bedst kan lide efter mig – ud, Isse er ogsaa interesseret i ham, jeg kan ikke lide hende for det, men det virker naturligvis ikke paa ham, jeg læser næsten ikke lektier.

Leave a Reply