Torsdag den 30. maj

Staar sent op. Gir ⊥ en buket pærerblomster, han er til andres eksamen. Løbentin er dumpet. Jeg skriver brev til Norge, det er længe siden sidst, spiser 4 storer stykker chokolade. Lunn og jeg leger med radion, han nusser rundt paa mit værelse, muligvis let skudt i mig. Mor køber neglelak.

Inger ringer, at hun kommer i aften, hun har 7 dejlige tulipaner med til mig. Vi er nede hos ⊥, vi har det vældig hyggeligt, jeg giver ham 2 billeder af mig.

Vi drikker chokolade hos Chr. da der er kirkegaardssyn, det er meget hyggeligt. ⊥ har ikke spor travlt.

Inger har faaet brev fra en stud. art. i Kolding, det er vældig sjovt men hun er lidt forarget over det, jeg skal skrive et svar, begynder på det, men vil vente.

Da hun er gaaet kl. 10, er jeg nede hos ⊥, han er saa forfærdelig sød, jeg tror at jeg elsker ham alt for meget. Jeg giver mor tulipanerne. I aar vil stjernehimlen blive ligesom den var det aar, der ikke var rom [rum] i herberget.

Leave a Reply