Lørdag den 1. juni

I ⊥ skrivebordsskuffe ligger et brev, der begynder: ”Kærer Esther”, ⊥ lader som ingen ting og jeg tager det roligt, men bagefter gaar jeg paa tudepunktet hele tiden, gaar han ogsaa med en anden? Jeg gidder slet ikke arbejde, jeg slaar den lille græsplæne og skuffer og river, da jeg er færdig med det tager jeg ud til Inger, vi snakker paa grøftekanten, men jeg er ikke klogere, da jeg tar’ derfra, dog har jeg faaet den tid til at gaa uden at græde øjnene ud af hovedet. Inger kører med herop, men hun gaar ikke med ind, ⊥ kan jo være kommet hjem og jeg maa snakke med ham. Mænd er hvist ikke til at stole paa – og er kvinder?

W. og jeg gaar op i kirketaarnet til føllene, vi er der oppe 1½ time og har det vældig sjovt, mor kalder paa mig, jeg gaar i seng med det samme jeg kommer ned. Inden ⊥ tager ud i aften, faar vi snakket, han siger, at hun har skrevet 3 breve til ham, og det, han var i gang med, var for at bede hende lade være med at skriver, skal jeg tro paa det, jeg gør det. han kunde straks mærke, at jeg var ked af det, han var i grunden vældig sød, det var rart, at vi fik talt.

Leave a Reply