Søndag den 2. juni

Jeg møder ⊥ i badeværelset, han kommer senere i kirke, men jeg sidder ved Tage, jeg er skrækkelig ked af, at ⟊ ikke sidder hos ⊥. Han er vældig sød, jeg er lidt bange endnu, sæt det ikke var sant, men hvorfor saa skeptisk naar jeg kan lide ham.

W og hendes søster er til messe, saa maa jeg klippe de 2 høns ud. ⊥ faar ikke megen tid til at læse i, jeg er hele tiden hos ham og er hysterisk. Mor og far er til bryllup i Dragør, saa er vi ene hjemme, W. spørger mig om hun maa faa fri og Chr. kører en tur, det er 2. gænd [gang?] ⊥ og ⟊ er ene hjemme, det var ikke med mors gode vilje. Vi drikker kaffe i haven, derefter ligger ⊥ og ⟊ i havestolen, til vi gaar ind at hører radio, vi faar ingen ro der, derfor gaar vi op paa mit værelse, men Chr. gaar herind uden at banke paa, det er topmaalet af frækhed. ⊥ sidder ved siden af mig ved aftensmaden, ATV, bagefter sover vi paa hans fifa, men ⊥ maa dog læse lidt. Det er helt vanvittigt. Jeg gaar op kl. 12, jeg møder far og mor i angtreen, gid jeg var gaaet 5. min. før, men far forstaar glimrende, at jeg ikke vilde ligge alene her oppe.

Leave a Reply