Torsdag den 3. oktober

Er naturligvis dødtræt i skolen, og alt hvad jeg siger er forkert. Fie siger, at hun godt kan forstaa, at mine sidemænd ikke siger noget, sad hun ved mig turde hun heller ikke. Uh, hvor har jeg hovedpine. ⊥ er hos tandlægen, saa han henter mig ikke. Jeg sidder paa hans værelse en time, men saa kommer mor og skælder mig ud, hun vil allernaadigst ikke forbyde mig at gaa derned. Jeg kan ikke lide at gaa op til kaffe efter den omgang, saa jeg piller hyben imellemtid. Inger O. kommer og de kalder ikke paa mig, men lader hende faa kaffe med. ⊥ hjælper hende med en engelsk stil.

Jeg har skrækkelig hovedpine, og de fyrer alt for meget paa mit værelse. Inger snakker saa længe med mig, at jeg glemmer hovedpinen. Paa røde Mellemvej ligger der en ueksploderet bombe fra i aftes. ⊥ har inviteret mig i Kat F[?] i aften, men jeg er for træt, og saa har jeg ikke læst lektier, saa desværre kan jeg ikke komme med ⊥. Far er i HLK., han mener, at han har mulighed for at blive generalkonsul for Lithauen. Jeg læser lektier og gaar tidligt i seng. Far og mor har i den sidste tid været saa søde mod mig, men de har tit skældt mig ud. I seng kl. 1½

Leave a Reply