Torsdag den 26. Januar 1939

Rosenholm giver os fri fra 1. time. Historietimen benyttes til at høre de daarligste. Vi faar forsøg i kemi, vi er uopmærksomme og faar at hvide, at næste gang skal vi blive fri for dem. Rosenholm læser kerlighedsdigte op for os i religion. Ei [?Engelsk?] har Andersen, han høre mig hele tiden. Snakker med Tenna der er til præst. Gunnar har travlt, mor er i Tystrup. Til bager, jeg æder. Skriver dagbog. Leksier, i nat har missen ligget i min seng, den har været vældig sød og kælend. En hos købmanden. Ortner værelse. Skriver i Karens Poesibog. Spiser alt for meget. Ortner Negle. Karin læser korektur for far. Far er hos Elimar da lysbillederne skal vises i kirken paa grund af at kakkelovnen er i uorten i konfirmantstuen. Jeg repetere historie. Hjælper Fie og andre med at servere. Det bliver meget sent inden jeg bliver færdig. Vi faar ny telefon.

Leave a Reply