Fredag den 27. Januar 1939

I aritmetiktimen er b. og c. slaaet sammen, jeg bliver hørt, er meget træt og faar en daarlig karakter. I gymnastik faar vi tovøvelser og karakter, jeg træder forkert. I næste time venter vi i gaarden, jeg prøver at danse moderne vals Vi bliver maalt og vejet, jeg maaler 164, sidste aar 165, saa det gaar den forkerte vej, jeg vejer 132, som sidste aar, uha. jeg vil ned paa 115. vi kommer forsent til tysk og laver sjov. I historie faar vi lysbilleder. Inger laver kontorarbejde, dagbog. Hjælper Fie i køkkenet med at lave kødboller, skrælle kartofler, hente æg og smør o.s.v. De gæster der skulde komme i morgen sender afbud, saa vi ligge med maden, men hvad. Jeg falder i søvn i kontoret og sover 1½ time. Far og Schäffer er i Sjekkisk-Dansk forening. Mor kommer hjem fra Tyndstrup, hun har meget at fortælle og hun retter stilopgaver Ja nu gaar i seng ved 11½ tiden.

Leave a Reply