Torsdag den 20. Juli 1939

Eva er hos lægen med sin haand, det er seneskede betændelse, Saa Henning og jeg maa nu lave hendes arbejde, det gør vi ogsaa i dag. Dik, Henning og jeg er ude hos læreren at hente nogle bøger paa biblioteket, han hævder at vi ligner hinanden saa meget, at han har svært ved at kende forskæld. ”Moster Olga” og Tut kommer til eftermiddagskaffe, de keder Hen-ning og mig saa meget at vi løser [ ] og gaar en dejlig lang tur i skoven, vi botaniserer og synger, jeg lærer hende et par [ ], paa hjemvejen spiser vi kirsebær og taler om fornøjel-ser, hun vil paa en maade vældig gerne til København. Hun faar noget i øjet, da det har sid-det der et par timer vil morbror til lægen med hende, men saa gaar det ud. Jeg læser nogle blade, og da hun har det godt, og alle de andre gaar i seng, gaar vi ned og laver os hver et røræg med jordbærsyltetøj, det bliver sent inden vi faar snakket færdig.

Leave a Reply