Fredag den 21. Juli 1939

Henny maa agere Eva, derfor staar hun op kl. 7.00, jeg ligger til 10, saa pakker jeg kuffert og gaar ned, jeg ripper solbær og rører fars, er rundt at se til dyrene. Morbror Kristian kører mig til Sorø, der er en lille pige paa banegaarden, hendes moder beder mig passe paa hende til København, sidste gang jeg kørte med tog, var der en dame der passede paa mig, men jeg lover at passe paa hende. Jeg taler med en herre der har kørt 20 timer i toget da han kom i et forkert tog i Fredericia, Paa banegaarden er der ingen til at tage imod mig , jeg kommer forsent til bilen, saa gaar jeg. Tage er i morges kommet fra Færøerne, nu skal han holde ferie her. Her er en belgisk kontorchef at tale med far. Mor har ortnet mit værelse, jeg fylder vin-duerne med blomster og planter de nyerværvelser jeg har faaet. Jeg faar appelsiner af far. Aks. Christensen slaar græsplænen.

Leave a Reply