Lørdag den 22. Juli 1939

Igen ortner jeg køkken og laver frokost, fru Chris er kommet hjem fra ferie, saa hun hjælper os. Far har et bryllup, mor og Tage er derovre som vidner, det er temmelig farligt da brudens moder gaar vagt foran kirkedøren og har lovet at lave skandale og bruge revolver, saa slemt gaar det ikke, da hun ser de mange mennesker der er for at passe paa, er hun fuldstændig stille. [umiddelbart er den eneste passende vielse 22. juli vielsen af Olaf Hansen og Esther Witterseh. Nr. 57 på denne side i kirkebogen] Det lyner og tordner meget stærkt. Missen kommer ind, det har den ikke været meget i ferien, jeg fodrer den og har den paa mit værelse hvor jeg kæler meget for den. Jeg hjælper fru Chris at lægge tøj sammen, jeg bestiller rullekonen og henter min taske hos skomageren. Møder Ester og Flemming. Mor henter min hvide dragt hos fru Mouritsen, der er et usædvaneligt godt snit i den. Jeg sætter blomster ind og træffer andre foranstaltninger til i morgen. Dagbog. Mor og jeg følger Tage paa vej til København, det er et yndigt spadsere-vejr

Leave a Reply