Torsdag den 12. September 1940

Missen har været herinde i nat, saa nu gaar den igen, jeg har ikke klappet den siden i foråret. Vi faar 5 kemiopgaver, jeg besvarer de 2, men jeg har ikke læst noget om damp. Fie er her ikke, saa vi har de 2 lærekandidater, vi har en farlig skæg og de er søde. Midt under det hele siger jeg, nu staar min elskede paa glyptoteket og venter paa mig. Da jeg faar fri, styrter jeg derhen, gaar hele samlingen igennem paa 20 min., men kan ikke finde ham. Da jeg kommer hjem, vil jeg ikke gaa op førend han kommer, derfor vasker jeg haar. Han har ventet en time paa mig det søde skind, men han har hvist moret sig meget godt. De 2 piger gaar og falder over hinanden.

Teichman er her med 6 nelliker, han er usædvanlig sød, men kan ikke lide læpestift. Jeg er stuearkitekt for Isse og giver hende 2 gode ideer, som tak giver hun mig en flaske guldfarve. Far er ude hos faster Signe efter kongemærkerne, han bliver stolt nr. 2 i indsamlingen – knap 500 kr. Det er et pragtfuldt maaneskin og projektører. Jeg læser ikke ret mange lektier. Teichman har laant fars cykle, den skal bruges til tysk militær??????ellers faar han en længere stroppetur. Han skulde ha’ været med i krig, men saa kom konen paa besøg og nu da der skal ?????

Leave a Reply