Torsdag den 11. juli

Jeg læser i „hattemagerens slot” til morgen. Ser efter ællingerne i dammen, nu skal de gaa alene derovre. W. ordner hele huset, inden hun skal paa ferie. Inger B. skal være feriebarn her, medens vi er i Tjustrup, hun er lunefuld, hun hopper og springer rundt i haven sammen med Lunn der er helt kuldret. Jeg bager en stanggod sandkage og bager æbleskiver, vasker op og forbereder rejsen. Mor giver mig en ny tandbørste; hvad pokker skal man have med der ud paa bølandet?

Vi skal have cyklerne med. Jeg lægger den brune nederdel op, den er noget irraterende møg, jeg maa gøre dem om igen.

W. stryger den. Jeg skriver til min elskede. Overøser blomsterne med vand. Nielsen skal nok underskrive, naar vi udfylder blanketterne og bringer dem, den tarvelige kal. I. er her et smut, jeg følger hende hjemad. I. nyder at være paa landet. Jeg maler [kaambear?] æsken. Tegner et føl, der føller pigen hjem.

Leave a Reply