Torsdag d. 3. November

Vi bestiller ikke noget i svensktimen, saa jeg benytter lejligheden til at læse historie. Jeg regner et hovedregningsstykke, og er ved ved tavlen. Det er rart at sidde oppe i spisefrikvarteret. Pigerne gaar og snakker og sladre om mig, alt hvad jeg har lavet i den sidste tid, og godt smurt paa. jeg er træt og har hovedpine. Vi har forsøg i kemi. I religiontimen fortæller Rosenholm om den gang han vilde være præst. Vi faar en masse vers for i engelsk. Jeg cykler hjem med Inger. Herhjemme er Inger ved at lave kontorarbejde. Missen er inde. Det regner. Jeg læser leksier og skriver dagbog for Onsdag og Torsdag. Hæfte 1 udkommer. [formentligt første hæfte af Mogens Strunge, Litaviske Studier. Der udkom ni hæfter 1938-39] arbejder, Mor er paa klinikken. Jeg spiser en masse. Jeg læser i Styrmand Most det meste af aftenen. Jeg er nede hos Fie, vi gør gymnastik til den store guldmedalje, jeg gaar ned i bro ganske alene for frøste  gang. Far og mor er ikke hjemme. Christensen lære mig en latinsk ramse. Jeg læser i sengen til de kommer hjem.

Leave a Reply