Torsdag d. 16. Juni 1938 Taarnby

Skolen er paa skovtur, men jeg gider ikke tage med, der for sover jeg til 10, og sørger for bestefar, jeg planter vedben, og dem jeg har plantet, har store skud

Jeg hjælper med at hænge vasken op, er til præst, Klas med inde bagefter, han ser billederne fra Holland, og bagefter ”kvinde” navnlig den sidste interserer ham, han skal med til Italien, og glæder sig meget, jeg er i kiosken at købe Berlingeren, nu har vi avbestilt aviserne for ferien, jeg faar 13 øre af far, skriver dagbog for d. 14, 15, og 16.

kort fra Tage, der er er i Kiel. snakker meget med bedstefar. Mor gir mig et hattestativ til min nye hat, saa den ikke skal gaa ud af facong. Jeg ortner mit værelse, og flytter lidt om paa de forskellige ting. Gir Inger 2 par af mine kaserede strømper, hun er sikkert henrygt. Om aftenen er der møde i konfirmantstuen, fru Bloch og Else er her at lave kaffe, jeg spiser 3-4 stk. Vinerbrød, uha, jeg viser Else mine ting, og hun er meget imponeret, drikker kaffe og i seng

.

Brochure fra rejsen
Brochure for rejsen Tallin-Visby-København, fra dagbogens 16. juni 1938

Leave a Reply