Onsdag d. 15. Juni 1938 Taarnby (Valdemarsdag)

Jeg sover til kl. 11, saa kommer søster og vækker mig, mor gir mig et dejligt koset, og sin turkis blaa spasererdragt, som straks bliver vasket, jeg ortner mit værelse, og begynder at pakke min kuffert til sørejsen, tante kommer, og har to flotte mepder [mynder??] med til mig, bestefar og grandtante sover det meste af dagen, om aftenen ser hun alle mine smykker, jeg fortæller at jeg har 80, men vi tæller dem, og faar det kun til lidt over 70, men jeg har nok andre i mit tøj.

om eftermiddagen er jeg ovre i kirken, at se paa at gulvet bliver brækket op, og en af murerne lover mig et kranium, hvis han finder et.

I et blommeglas er der en kolossal stor svamp.

tante kommer for sent til den 1.bil, og maa vente i 25 minutter til den anden kommer, hun har hyld og stedmorblomster med, inden jeg gaar i seng forsøger jeg ogsaa at lave en kyse af et tørklæde.

Leave a Reply