Torsdag d. 15. December

Rosenholm og jeg snakker politik i længere tid, dybt uenige. Afleverer regning. I historie hører Møller 1. halvdel af klassen og giver karakter, den 2. del skal høres i morgen. Der er mange der bliver hørt i kemi, jeg er saa heldig at undslippe. Rosenholm og jeg fortsætter vor diskusion, han er flink, vi faar karakter, jeg faar mg- – mg, mg. Fru Møller og jeg taler Kipling . Jeg er hos tandlæge Stamp og faar et guldindlæg, det er nydeligt. Jeg styrter hjem at skifte tøj, jeg er paa skolecane at se syndebukken, det er vældig godt. Jeg cykler hjem med en del 1. mellemer. De fra Tostrup er her, men jeg hilser kun og skynder mig at læse leksier – far har c. 6 [(8)?]kg sjokolade med hjem, jeg faar c.  (2 1/3) 1 1/3, far holder foredrag, jeg er i lad [bad] og vasker haar, spiser sjokolade, læser aviser og er i seng kl. 11

Leave a Reply