Onsdag d. 14. December

Skønt jeg skal til haandgerning kl. 8 møder jeg først kl. 9. Bliver hørt i tysk og faar det hele tilvisket. Rosenholm hører os ikke i svensk da det er Børges fødselsdag; bliver hørt i engelsk og læser flydende men der er et ord jeg ikke kan, derover større vrøvl, faar g+. Laver en masse i haandgerning, vi faar karakter, jeg faar mg+. Inger Bacher skriver for far. Vi har juleafslutning i skolekøkkenet, vi har pyntet med gran og lys, vi bager æbleskiver og jødekager, jeg jødek. Jeg følges med Inger og Inga hjem. Inger er med inde bagefter, vi læser en lille smule leksier, spiser oseaner an [af] sjokolade, Lakris og nødder. Hun bliver til kaffe, vi drikker te, vi faar [??] og sodavand do vi er tørsdige. Mor har set paa antikviteter. Fie og jeg følger ved 10-10½ tiden Inger hjem, vi har politistav med. Derefter hører jeg et skuespil, læser leksier og gaar i seng.

Leave a Reply