Tirsdag d. 13. December

Løber efter bøger til Rosenholm, puh, bliver hørt i historie, laver 2 slag ved Narva, ellers meget godt, faar ikke karakter, faar ug i geografi, vi har det vældig sjovt i tysk, hun er ikke gal. Er hjemme at indtage et mæktigt stykke sjokolade, kommer 5 min. forsent til tandlægen, det guldindlæg der er lavet til mig passer desværre ikke, et nyt maa laves, det er synd for ham. Jeg snakker med Eva, hun er ude at lufte hunden. Inger Bacher skriver for far.

Mor ligger i sengen.

Der er baade tysk, engelsk og svensk til i morgen, jeg læser det paa sengen. Far har Blæksprutten med hjem, jeg læser den på kryds og tvert, Kontorchef Duerlou ringer, derover er far meget glad. Tage bøger med til skolekammerater. Skriver dagbog for 11. 12. og 13. Dec. Tegner hesten fra Blæksprutten og meget andet. Hefte 6 udkommer. Seng kl 11½

Leave a Reply