Torsdag d. 14. Marts

Har [ål? Men ikke med dobbelt-a?] i hovedet, jeg læser uafbrut, men der kan ikke hænge mere fast i hjernen, den er overfylt og træt. Mor ordinerer malt af [?] Lunn og mor ligger ogsaa i dag. Naar nu eksamenen er forbi, skal jeg rigtig bumle, [8] dage til Tjustrup, 7 til Maribo, og saa skal jeg have god samvittighed med hensyn til dem i storstaden. Hvem der kunde sove nu, men det kan jeg ikke førend paa Tirsdag. Heller ikke to day beder jeg ⊥ om at komme her, he know where I am, and if he lov me, then – Naa, jeg læser i øvrigt hele dagen saa jeg ikke ved, hvor gammel jeg er. Dorff er her i 20 minutter, men gaa skal han ned. Jeg besøger Lunn, og han besøger mig, saa vi har det vældig hyggeligt. Jeg faar brev fra Isse, det er lige saa sjovt, som dem fra Henny. Finland afstaar Karelen Viborg, Fiskerhalvøen og noget mere til de ”sejrende” Russere.

Leave a Reply