Fredag den 15. Marts

Jeg begynder at læse historie kl 9, for jeg skal have ug i morgen, „Hævn over Lodova,” jeg skal tale ham sønder og sammen, saa han ikke ved, hvad han hedder, og saa fortæller jeg ham, at han hedder Kolbye, og faar ug med kryds og slange of couse. Jeg skal op i slavekrigen, jeg tæller en appelsins Kerner, og det nummer jeg faar, tager jeg. Jeg er inde i mors benende, hun hører mig i alle aarstal, data, navne, fredsslutninger o.s.v., hun er fortvivlet over, at jeg ikke kan kongerækken, saa lærer jeg den fra Fredrik 6. og opefter, meget simpelt, naar bare man kan den – og det kan jeg, ergo er det simpelt, jeg læser til kl. 9, saa lægger jeg mig til at sove, men Dorff kommer, mor jager ham ud efter 10 minutters forløb, jeg faar [skal der stå går?] snart i seng men sover først 2 timer senere. Drømmer som sidste nat – om ⊥, det er dejligt.

Leave a Reply