Tirsdag den 9. juli

Jeg staar op til frokost. Far er i Rungsted hos ingenør Thomsens, angaaende et ridderkors til ham. Jeg passer ællinger, vasker op og ordner mine skuffer. Mor ligger i sengen, men jeg gaar ikke ret meget ind til hende, hun tuder, da jeg siger, at jeg ikke vil finde mig i, at hun beskylder mig for at lave sjov med føllene. Nu sladre hun nok til far i aften.

W. er hos tandlægen. Jeg laver bøfferne til middag, der er ingen hjemme, saa jeg spiser i køkkenet. Mor siger, at jeg godt maa tage ud til Inger, men hvorfor skulde jeg det. W. faar kirsebær til os, jeg vil ikke have nogen, da mor byder mig, vi spiser dem i anlæget. Far kommer sent hjem fra Rungsted. Thomsens er sigtede for spioner, fordi de har tænd lys 2 gange i træk i en stue, det skulde være signal. Jeg læser i „hattemagerens slot,“ W. og I. ligger paa græsplænen med et tæppe over os. Mor synes endelig, at vi skal cykle en tur, men det vil jeg ikke, naar de skaber sig saadan som i gaar.

Leave a Reply