Mandag den 8. juli

Jeg gør rent oven paa, mor ligger i sengen, hun retter mig hele tiden, saa jeg er ved at være tossed, saa bliver jeg skældt ud for at være gnaven, og jeg er enda i det bedste humør af verden, fordi jeg har faaet brev fra Emil. Mor sladre til far og saa faar jeg en overhaling, fordi vi vil cykle en tur inden 10 ½, bagefter undskylder de sig med, at mor ikke kan ligge ene hjemme og far er kaldt ud til en døene, men han tager ikke afsted. Jeg skriver straks til ham, men kan ikke sende det førend i morgen, fordi vi ikke maa forlade dette møghul,

Jeg er paa appoteket for mor, køber ogsaa rødspætter. Det regner og der er luftalarm, lige som Wandas mor ringer, hun bliver nok ordenlig forskrækket. W. og jeg løber i gaarden og ha det morsomt, bageren ser englænderne over Taarnby.

W. og jeg sidder nede paa ⊥ værelse til kl. 11, saa gaar vi i seng, de andre tror at w. er ude.

Leave a Reply